Ønskeinnlegg?

Photobucket

Photobucket

God dag! Mye jobbing de siste dagene, og lite blogging. Men, jeg har tenkt å gjøre det godt igjen med å la dere få bestemme hva jeg skal blogge! Jeg har jo fått med meg at mange ønsker at jeg skal blogge litt tutorials på hvordan jeg gjør ting i photoshop og sånt, så nå kan dere få ønske dere et innlegg. Hva vil du se? Videotutorial? Eventuelt om hva? Eller kanskje noe heeeelt annet? It´s up to you. Si hva du ønsker å lese/se, så får flertallet bestemme. Grei deal det, vel? Hugs!

Ungdom mot retusjert reklame.

Vel, mange vil vel kanskje mene at jeg er litt hyklersk som skriver et innlegg om ungdom mot retusjert reklame, når sannheten er at jeg retusjerer fashionbilder selv, men hey. Det betyr jo ikke at jeg ikke er enig i at reklamebransjen ødelegger selvbildet til enormt mange ungdommer. For det gjør den virkelig, og det er ikke bare litt trist. Det er kjempetrist å se unge mennesker hate seg selv på grunn av noe som ikke eksisterer in real life. Jeg har sett før og etter-bilder av Vendela, Angelina Jolie, Nicole Kidman og en god del andre kjente fjes som ofte fremstår som helt feilfrie i blader og magasiner, og sannheten bak den perfekte fasaden er beroligende. Fler burde virkelig ha fått sett det! For vet du hva? Både Vendela, Angelina Jolie og Nicole Kidman har rynker, ringer under øynene, hengepupper og andre kroppslige “feil” vi resten av befolkningen også sliter med.

Så, over til saken. Hvor flott hadde det ikke vært om retusjert reklame hadde vært merket, slik at vi hadde visst om bildet er retusjert eller ikke? Gruppen burde kanskje het Ungdom for merking av retusjert reklame istedet, for det hadde passet meg bedre. Jeg er jo ikke totalt imot det å retusjere bilder, men jeg syns det er et super påfunn å merke retusjerte bilder slik at alle faktisk kan tenke litt over at dette ikke er helt ekte. Kanskje er det begynnelsen på noe som kan hjelpe å snu en verden av spiseforstyrrelser, selvhat og dårlig selvbilde. Og det hadde ikke vært så ille, hadde det vel?

Gjør som meg (og kjære Sofsen, som tvang meg til å skrive dette), og skriv et innlegg om dette på bloggen din du også. Link gjerne til hjemmesiden deres, meld deg inn i Facebook-gruppa og post denne videoen (se under) på bloggen din.

Sneak peek – Sofia.

Photobucket

Tjohei igjen! Tar bare en liten pause i jobbinga for å vise dere en liten sniktitt på et bilde av søteste Sofia på 1 år. Er hun ikke herlig? Dette var på slutten av fotograferinga, så her var hun nok litt sliten, men vi tok selvfølgelig mange fine smilebilder før den tid. De får dere sikkert se noen av senere. So long!

Addict.

Photobucket

Meg og sykkelen min. Great match! Jeg har fått helt dilla, og nå sykler jeg hver kveld etter at Vilja har lagt seg. Det er virkelig godt å føle seg litt sprek altså. Og det merkes på kroppen! Men nå skal jeg lage meg en god og varm kopp te for å få varmen, og deretter skal jeg komme igang med jobbinga. Hugs!

Always more to come.

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Ja, jeg peiser på med Viljabilder, jeg! Jeg får jo ikke nok av henne, og regner med dere ikke har så mye imot å se henne litt mer heller. Hun er virkelig så vakker at jeg er tom for ord! Og nå er hun i barnehagen mens jeg sitter hjemme og jobber. Jeg bør vel fortsette så jeg rekker å bli ferdig med litt mer før jeg henter henne. Hugs!

“Er jeg en dårlig mor?”

Nytt “Drea-irriterer-seg-over-småting”-innlegg, og denne gangen er det mødre som skal få gjennomgå litt. Neida, de skal da aldeles ikke få gjennomgå så veldig, men er det noe som irriterer meg med mødre så er det den konstante selvtvilen som dukker opp i de mest utrolige former og situasjoner. “Åh, jeg mistet en potetbåt i hodet på sønnen min da jeg ordnet middag, er ikke jeg liksom verdens verste mor?!” eller “huff, jeg ble så sint i dag at jeg hevet stemmen og sa HYSJ til ungen min, er ikke det heeeeelt forferdelig?” Eller som da jeg hentet Vilja i barnehagen i dag. Der kommer det en unge gående og med mor på slep, og mor sier, høyt og tydelig nok til å gjøre det helt klart for meg at hun virkelig vil at jeg skal høre henne, “åh, skynd deg til bilen nå da, vi glemte jo å ta på deg lue før vi gikk ut av bilen! Ta på deg hetta imens!” Hey, damen. Jeg la ikke merke til at snørrungen din ikke hadde lue på engang, så who am I to judge? Du er ingen dårlig mor av den grunn. Og du trenger da virkelig ikke være så bekyrmet for hva andre mødre rundt deg tenker om deg som mor. Du trenger da vel ikke vår formening om hvilken mor du er for å føle deg velykket i morsrollen, vel?

Jepp, da har jeg fått ut litt irritasjon også. Det finnes da grenser hvor fæle mødre vi alle er til enhver tid. Take it easy, ungen din har det høyst sannsynlig best med deg som mor, og ikke hos supernanny, på tross av at du av og til ønsker at tiden kan gå litt fortere så du får ungen i seng, slik at du kan ta litt tid til trening, tv-titting, jobbing eller hva du enn har å gjøre, på tross av at du til tider blir så sint at du føler for å hoppe opp og ned mens du roper “hør på meg din lille BIIIIP”, og på tross av at barnet ditt av og til får en blåflekk her og der. Du er ikke alene. Vi har alle våre moments.

So sad, so sad.

Photobucket

Her kommer ett til. Jeg klarte jo ikke bare legge fra meg macen og photoshop i gårkveld allikevel, så jeg redigerte dette bildet også. gikk jeg og la meg. Anyways. Jeg elsker grinebilder! Kan godt tenke meg å ha dette opp på veggen også, jeg. Sinnabilder på vegg er gøy! Men nå skal vi skynde oss til barnehagen, og jeg skal på jobb på Fame. So long!

Sneak peek – Vilja / Children’s fashion.

Photobucket

Her kommer det første bildet av Vilja fra lørdag. Jeg hadde jo kjøpt inn endel fine klær på H&M, og syns dere ikke hun ser ut som en liten modell? En liten H&M-modell? Hihi! Selv om hun løp rundt omrking og sa nei til alt jeg spurte om hun kunne gjøre, så fikk vi jo til et par fine bilder allikevel. Det ble endel herlige grinebilder på slutten også. Det hører jo som kjent med på enhver Viljafotografering.

Men, vet du hva? Ikveld skal jeg virkelig ta tidligkveld, for jeg er sliten, trøtt og klar. Tre ord som ligner veldig på hverandre, men som har hver sin betydning. Så da er det tredobbelt da, og da gjør nok mye søvn litt ekstra godt. Det er jo faktisk bedre å bare sove og drømme søtt enn å sitte oppe og sippe når man har dårlige dager, så kan man våkne opp til en bedre dag og et lysere sinn i morgentidlig, om man skal dra den helt ut og være litt Ari Behn-pompøs. Jeje, god natt!

Glemsk.

Lizzie – When I’m alone

Åh, jeg er så glemsk! Jeg glemte å ta med laderen til macen, så istedet for å redigere noen søte bilder av Vilja tatt i studio i dag (de ble veldig barnefashionish!) så tok jeg femti minutter på treningssykkel. For du skjønner, jeg har byttet ut rollerbladesavhengigheten med sykkelavhengighet. Jeg har til og med en treningssykel stående på stua på Heimdal også. På impuls søkte jeg på finn, og et par timer senere stod det plutselig ei kinadame utenfor med en sykkel i bilen. Og med plutselig så mener jeg faktisk plutselig. Hun hadde søkt opp adressa mi på gulesider.no, haha. Men jeg ble jo selvfølgelig bare glad, jeg, som fikk en treningssykkel på dagen – levert! Ikke verst.

Anyways. Jeg skal få fiksa noen Viljabilder i morgenkveld, så skal dere få se hvor fantastisk søt hun var i de nye klærne sine. Hun så virkelig ut som en barnemodell! Bare synd hun ikke er så veldig villig til å bli fotografert av meg. Hun er ikke akkurat så veeeeldig interessert, og smiler ikke til meg når jeg har et kamera i hendene for fem flate øre. Jeg håper virkelig det endrer seg når hun blir litt større! Anyways. Nå skal jeg få henne i seng. Ciao!

Sykdom i hus – igjen.

Photobucket

Her kommer et bilde til av Malin.

Tjohei! I dag ble det hjemmedag igjen. Feber og oppkast på Vilja igjen. Æsjæsj. Anyways, i morgen tar jeg og Vilja uansett turen til Frøya, for jeg skal ha noen fotograferinger i løpet av helga og har dessuten tenkt å dra med meg Vilja i studio også. Jeg har liksom aldri hatt en ordentlig fotografering med henne der. Bare sånne små testrunder, og de telles ikke helt. Så nå skal jeg gjøre det heeeelt ordentlig, og det starter med klesshopping imorgen. Jeg har allerede vært og funnet masse fint til henne på H&M, så det blir skoj! Men nå skal jeg… gjøre et eller annet. Rydde, slappe av, se litt tv, spise kveldsmat. Sånne vanlige ting.