Ombre again

ombreeeeedrea

Så lang tid tok det altså før jeg fiksa på håret mitt på egenhånd igjen og. Men jeg er bare så glad i den derre ombrelooken, jeg! Syns det er råfint! Og jeg ble egentlig greit fornøyd denne gangen og. Regner med det kommer til å se litt bedre ut etterhvert, når kanten ikke er så skarp som nå. Det jevner seg ut etterhvert, i alle fall så gjorde det det sist. Hår, altså. Jeg er så utrolig jentete der. Skifter hårfarge like ofte som andre pusser tenner, nesten.

Favorittfrokost

frokost

En stor del av det jeg fortiden holder på med for å bli…. vel, “frisk”, er å ha struktur i livet mitt, som det så fint heter. Jeg skal sove, spise og trene regelmessig. Aller helst til nesten nøyaktig samme tidspunkt hver dag. Struktur er jo kanskje ikke en av mine store styrker, men må man, så må man. Så derfor har jeg fått meg en favorittfrokost. Den er superrask å lage, den er billig og jeg har alltid både knekkebrød og tunfisk stående i skapet. Er det mat som holder seg lenge, så er det jo kenkkebrød og hermetisk mat. Og ikke minst; det er billig. En boks med tunfisk koster 4-5 kroner. Det er ikke verst for sunn og god mat, altså! Nomnomnom.

Long bob

newhair

Jeg har fått nytt hår. Eller, altså… Jeg har vært hos frisøren, da. Klipp og farge. Jeg gikk for en lang bob, og nå er alt håret i samme farge og! Bittelitt mørkere enn originalfargen min, men fargen kommer til å gå litt ut etterhvert, og da sitter jeg antagelig igjen med noe som ligner greit på min egen farge. Så slipper jeg å slite med ettervekst fremover. Hurra! Planen er å gjøre noe ekstra med det etterhvert, da. Ombre igjen, eller kanskje bare gå for endel lyse striper så jeg går litt lysere tider i møte. Eller kanskje noe annet? Forslag mottas med takk! Men jeg er i alle fall kjempefornøyd med både farginga og klippen! Utrolig godt å få vekk alt det slitte, ekle håret. Jeg har jo faktisk ikke vært hos frisøren siden i februar… Krise. Much needed, med andre ord. Så tusen takk til Jeanette Hansen på O.K Frisører på Solsiden i Trondheim! Utrolig flink og utrolig hyggelig. Anbefales!

Mat

namnammatrundstykker IMG_8442
Når man er med Nora på tur, så sulter man i alle fall ikke. Jeg var egentlig litt skeptisk til sånn supersunn mat i utgangspunktet, og hadde ikke særlig mye tro på at pizzaen med deig laget av kun egg, havregryn og vann, men fy – ja, jeg må banne – faen. Det ble så sykt godt. Det er helt klart den beste hjemmelagede pizzaen jeg har smakt. By far. Det blir uten tvil min nye helgefavoritt! Skal til og med lage rundstykkene igjen og. Nomnom! Ciao. 

Hyttetur

klemm windyåre _MG_4590-as-Smart-Object-1åre1 noraogdrea_MG_4603-as-Smart-Object-1
Av og til trenger man bare å komme seg litt vekk. Og hva er vel bedre da enn å dra på hyttetur med en av sine beste venner? Jeg og Nora tok turen til koselige Åre, og brukte hele helgen på å spise god mat og godteri og gå på fjelltur. Og selvfølgelig en hel masse jenteprat og både kort-og brettspill. Akkurat som en hyttetur skal inneholde. Alt er obligatorisk. Fler bilder fra fjellturen vår kommer også (eller du kan ta en titt på Noras blogg, hun har også slengt ut en hel masse bilder.) Og selvfølgelig takk til Nora for en utrolig fin og avslappende helg.