Black & white

Jeg fant igjen et gammelt minnekort, og på det lå bilder fra sommerferien 2017. Her er noen favoritter av Vilja, gulljenta mi. Som jeg gleder meg til jeg, Vegard og Vilja skal til Italia i sommer! Brosjan skal gifte seg der, så da tar vi liksågodt ferieturen dit i år. Det blir kos! Elsker å være på ferie med Vegard og Vilja. Hjertehjerte. <3

Home is where my chow chow is

Vi har jo som nevnt nettopp flyttet (fra Trondheim sentrum til Stavset), og nå begynner vi virkelig å komme i orden her. Det blir så fint! Jeg skal dele litt bilder av leiligheten med dere etterhvert, jeg vil bare få på plass spisebord og stoler først. Men her er i alle fall et bilde av Bosse og litt av sofaen, haha! Vakkergutten! (Som trenger en dusj og litt pelsstell igjen, ser jeg …) Vel, det er vel på tide å komme seg litt ut i solen igjen, mens man kan … Ha en fin søndag, alle!

Vårfølelse på Solsiden

Det er jo nydelig vårvær her i Trondheim for tiden, og i går tok Tonje fri fra flyttekaos, og jeg tok fri fra … egentlig ingenting, og tok turen til Søstrene Karlsen på Solsiden for å spise en lunsj og nyte sola. (Fiskesuppa der anbefales, forresten, den er dritgod!) Og ja, velkommen til “ny” blogg og. Jeg har vært litt frem og tilbake på om jeg skulle orke å flytte over hit til blogg.no, men jeg har jo lyst til å komme ordentlig i gang med blogginga igjen, for etter måneder (eller år?) med ganske dårlig blogging, så savner jeg det virkelig. Jeg tenker det er litt lettere å få inn lesere her på blogg.no, og siden jeg kanskje ikke lenger har så veldig mange følgere på min gamle adresse nå, så er det vel et ok tidspunkt å flytte over på. Vi får se! Jeg skal i alle fall prøve å ta opp blogginga igjen – selv om det kanskje ikke blir noen fler lesere av det. Det er jo tross alt noe jeg liker å holde på med, uansett. Det er jo noe som har vært i fokus hos meg de siste årene. Gjøre ting jeg liker, gjøre ting som gir meg noe, ha noen “oppgaver” og “planer” for hverdagen, og være fornøyd med at det faktisk er “jobben” min. Fokuset ligger på å holde meg frisk og stabil, og da er det viktig å gjøre noe! Gjøre ting man liker. Gjøre noe som gir en noe. Selv om det ikke er fulltidsjobb, studie eller noe annet som de aller fleste ser på som meningsfylt. Okei, nå ble det mer prat enn jeg hadde tenkt. Nå skal jeg og Vegard fikse oss litt vaffel til frokost! Det er jo tross alt lørdag. Hugs!